BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

appreciate ur time

Tuesday, 4 June 2013

Perangaiku Ke Si Dia

hai. .eh2, ,assalamualaikum, ,lama dah blog ni tak update, ,maklumlah sibuk nak SPM tahun ni *yela uh -,-*
ukey..post kali ni pasal perangai fiq dengan si S uh, ,hope enjoy*excited*

Pagi ni tetiba bangun awal, ,ukey tak la awal sangat *pukul 6.45*, ,then kena tolong umie buat keja rumah. .sebagai anak yang baik *perasan* fiq pun tolong lah umie. .lepas penat buat keja rumah, ,fiq pun rehat lah sambil text si S uh. .out of the blue, ,umie datang bising-bising dekat fiq ni, ,eh, ,apa kes pulak nih *kehairanan* . .because of that, ,mood fiq hilang, ,fiq stop lah text dengan dia with a note 'i will text you once i okey', ,fiq takut termaki si S uh, ,and guess what. .she said yes!!..happy gila fiq sebab dapat teman yang memahami macam si S uh. .next, ,selepas dua jam, ,mood fiq dah ukey and fiq text si S. .but si S tak ada mood pulak *sedih*..it's okey, ,maybe si S pun macam fiq  tadi *memahami*. .pukul 7 malam fiq text lah si S uh, ,with a hope she was fine, ,but nope. .fiq pun online lah fb dia. .and fiq nampak dia chat dengan laki lain. .haha. .memang chat tuh borak-borak kosong, ,tapidah cukup buat fiq kesal dengan perangai dia. .i wait for her whole day, ,but she is chatting with other man, ,haha, ,fiq rasa macam tunggul pulak *sedih*..however fiq akan cuba faham si S, ,and love her with all my heart ^^



0 comments: