BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

appreciate ur time

Friday, 2 August 2013

Selamat Hari Raya

Assalamualaikum, ,hai semua, ,harap semua sihat-sihat selalu, ,
Macam mana puasa hampa?? Ada tinggal tak >.<, ,
kalau ada jangan lupa pulak ganti, ,
Post kali ni, , aku nak ucapkan

Selamat Hari Raya, ,
Firstly, ,to my beloved family, ,fiq mintak maaf, ,TERkasar bahasa, ,
TERlanjur bicara, ,dan macam-macam TER lagi lahh, ,
Kepada hampa yang aku kenal tuu, ,aku mintak maaf, ,
Maybe aku TERsengaja or tak sengaja TERsakitkan hati hampa, ,
To my Miauuu <3, ,saya mintak maaf, ,
Saya tahu banyak salah sy terhadap awak :'D
Haa, ,not to forget to my new Best Friend, ,
Selamat Hari Raya, , semoga awak sihat dan comel selalu, ,

Raya tahun ni special sikit bagi fiq, ,
Tahun ni fiq kena kemas rumah (with my little bro), ,
as my pak su will marry on 12 September 2013, ,*jemputlah datang , ,
Penat gila kemas rumah fiq, ,atas bawah kena cat lain, ,
but fiq puas hati lah dengan keadaan rumah fiq, ,

Next, ,about penampilan fiq pada hari raya, ,
baju fiq colour purple tahun, ,hampa pulak macam mana?
kalau sama kita geng  :3, ,
Kepada Miauu, ,thanks sangat-sangat cari baju sama dengan sy, ,
Mesti comel bila awak pakai baju tuu, ,^^

Sekian saja post fiq kali ni, ,
raya ni jemput lah datang rumah, ,
assalamualaikum. . ^^

0 comments: