BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

appreciate ur time

Thursday, 10 January 2013

I cried cause a girl (colour of this day - black)


 

Assalamualaikum, , hy all, , kali ni fiq sedih skit, ,
Haha, ,lawak kan, ,fiq cried for a girl, ,girl yang fiq sayang, ,
Girl ni, ,aa,,fiq bagi gelaran S untuk dia, ,
Anyway, ,bukan semua salah si S ni, ,
Biasa la lelaki, , ego nya tinggi (separuh mati nak mengaku)
Sebahagian sedikit salah si S, ,sebahagian besar salah fiq sendiri, ,
Fiq tuduh dia macam- macam, ,
lelaki bila marah kan tak ingat dunia, , =,='
Okey2, ,fiq cerita macam mana fiq boleh gaduh dengan si S ni, ,
Pada suatu malam, , eh, ,macam cerita kanak-kanak pulak, ,
Fiq pendekkan cerita ja lah, ,
Fiq tak puas hati dengan si S ni, ,si S langsung tak boleh spend time dengan fiq, ,
Tapi dengan orang lain buleh pulak, ,
tipu la kalau fiq cakap fiq tak cemburu, ,
Fiq pun nak jugak dimanjakan >.< , ,
Kalau boleh fiq nak jugak spend a whole day dengan si S, ,
Okey, ,back to my problem, ,
Fiq nangis bukan sebab fiq kecewa dengan si S, ,
Tapi fiq nangis sebab si S hantar mesej yang membuatkan fiq terharu, ,
Sekarang baru fiq tahu apa salah fiq, ,
Sebelum ni tak ada siapa yang tegurkan pasal perangai fiq, ,
Fiq tanya si S pun, ,si S senyap ja, ,
Tapi malam ni, ,mungkin si S kecewa dengan perangai fiq, ,
By the way, ,setiap yang berlaku pasti ada hikmah nya, ,
Fiq harap pergaduhan ni dapat mengeratkan hubungan fiq dengan si S,
Kepada si S, ,i'm sorry for my attitude, ,
I promise i will change my attitude to make you happy with me, ,
Whatever i say, ,whatever i speak, ,whatever i told, ,
I still love you, ,now and always, ,
Okey para pembaca sekalian, ,
Sampai disini sahaja post dari fiq kali ni, ,
Next time, ,bila fiq ada masa, ,fiq post lagi ^^
Sekian, ,wasalam. .

0 comments: