BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

appreciate ur time

Wednesday, 27 June 2012

first time

assalamualaikum,,hye all..
jarang dah update blog ni,,buzy ckit,,
maklumlah,,dah nk dkt hari pertandingan,,
err,, first thing,, kt atas uh,,
ya3,, first time,,
ak ny sebenarnya first time masuk kawat,,
basic pun tak berapa cekap lagi,,
tapi alhamdullilah,,
menang untuk hari sukan ni,,
bersyukur kepadaMu ya Allah,,
tapi macam mana pun,,kami tak fokus dengan hari sukan,,
yang kami fokus kat pertandingan daerah,,
tolong doakan supaya kami berjaya nah,,
smpai ni ja lah post kali ni,,
len kali ak post lagi,,
assalamualaikum..

Thursday, 31 May 2012

I M E J K U

assalamualaikum..hy all..thanx lha klu sdi bca blog fiq ny..#bersyukur..berbalik kpd title ats toh..ya2,, imejku..jika fiq na cta satu2 tntg imej fiq mmg x lrt nk menaip ni,,ngee..

waktu sekolah rendah dlu,,fiq ny bdk nerd,,
ta prcaya???try tnya cegu SADR<---sekolah rendah
slalunya klu fiq g sekolah,,
pakaian msti sprti dibawah:
*bju besar
*seluar uh nampak mcm seluar shuffle#takbohong
*seluar toh msti ats pusat..berdisiplin terok
*butang bju uh msti sampai atas,,
*tie plak rapat..
*kasut uh mmg kst bdk2 lha..korang thu an??
bla fiq fikir blik,,huh,,biar btol nyh ak,,mcm bkn jw*taknakmengaku*

imej fiq brubah bla sekolah menengah..
semua ny untuk menarik perhatian si 'dia'.
*dah mula belaja bercinta*
dlu fiq ta prnah lha bercinta,,mungkin sbb fiq dh dewasa..
dan ingin mencuba sesuatu yg bru,,
fiq mula ambil berat ngan imej fiq,,
dlu semuanya diurus oleh penjagaku,,
dari hujung rambut sampai hujung kaki,,
#thanx nenek,fiq syg nenek#
akhirnya fiq dh dpt prhatian si dia,,
dlm hatiku bagaikan musin bunga sakura,,
indah ja..tpi malangnya si dia sudah mempunyai org lain,,
lebur hati ny,,pokok sakura uh mcm dh kna tebang,,
sedih fiq T.T
tp tak ap lha,,sebab si dia ad org lain,,fiq dah mula jaga imej fiq,,
terima kasih ya Allah kerana kurniakan ak nikmat yg tak terhingga ny,,
pnjang plak cta fiq kli ny,,klu korang ad ap2 idea untuk fiq critakan,,
sila2 lha komen ea..len kli fiq post g..
assalamualikum..

Tuesday, 29 May 2012

C U T I ! ! !

time skolah nk cuti,
time cuti nak skolah,,
plik kan prangai ak?
tp sbgai mnusia,
ak ad kkurangan,
i'm not perfect oke..
smua cegu memahami ak,
time cuti bg keja sekolah BANYAK2.
thanx cegu,
sy thu cegu nk sy pandai bukan???
sy akn usaha sebaek mungkih,,
*takbuatdah*
sekian.
terima kasih cegu,,
selamat brcuti semua...

Sunday, 13 May 2012

hey, i came back.

hi all,, lma kan ak x update blog ak,,
besa lha,,ak kan bzy,,dengan keja sekolah yg betimbun,,
dgn subjek yg ak ta phm,, dgn KRS lg,,
msa ak bnyk dihabiskan dgn sekolah,sekolah dan sekolah.
tp ak ta engd ap yg ak buat kat sekolah..
err,, stakat ni saja bnda yg ak nk cita,,
next time ,bla ak ad msa ,ak post g uke,,
bye all.

Thursday, 5 January 2012

Suma ad msalah

Masalah , benda biasa yg tak dapat dibiasakan,,yg tak dapat di ertikan,,

tp semuanya ada masalah sendiri,,
jadi biasakan lha diri anda dengan masalah,,
supaya anda tidak sesat di dunia yg nyata ini,,
salah satu masalah ak,,ak tak thu ap masalah ak,,
yg toh pown bleh jadi masalah,, 
len kali ak post cara2 nk selesaikan masalah,,
bye2.